Nieuwe projecten met Timpaan

Vorige week ondertekenden Timpaan en Vastbouw de samenwerkingsovereenkomst voor de realisatie van twee nieuwe projecten! In het najaar starten we met de realisatie van een supermarkt in Gouda. En in het eerste kwartaal gaan we aan de slag in Hensbroek met 10 Smartwoningen.

Betaalbaar wonen

De Smartwoningen zijn betaalbare woningen, ideaal voor één- en tweepersoonshuishoudens. Het concept is een eigen ontwikkeling van Timpaan. Aan de voorkant bestaan de woningen uit een grote gevel van glas, die doorloopt tot boven en over de gehele breedte van de woning. Dit zorgt voor een bijzonder lichte woning.

Geschikt voor lastige locaties

Door de woningen rug-aan-rug te situeren en/of rondom een hofje zijn ze zeer efficiënt in het ruimtegebruik én daardoor toepasbaar op locaties waar woningbouw vaak moeilijk te realiseren is. Wij zijn groot fan van een hofje omdat dit als vanzelf een gemeenschap creëert: een plek waar iedereen wil wonen en waar veiligheid en saamhorigheid geborgen zijn. De woningen zijn daarnaast zeer duurzaam door zonnepanelen en een warmtepomp. Tot slot maakt de korte bouwtijd dit tot hét antwoord op jouw betaalbare woningvraag.

We zijn blij met de voortzetting van de fijne samenwerking die we al jaren hebben met Timpaan! Op de foto Ingeborg De Jong van Timpaan en Arjan Ceelen van Vastbouw.