Wonen

Belangrijkste thema’s

In alle segmenten van hoog tot laag hebben we oog voor de individuele woonwensen. We weten voor wie we wat kunnen bouwen en maken gebruik van de meest duurzame oplossingen. Samen met onze vakkundige projectteams werken we aan de ontwikkeling van nieuwe woningbouwprojecten zoals ’t Groene Wold in Almere; een dorpse wijk, waar de verschillende woonhoven elk hun eigen bestemming krijgen.

Uitdagende projecten

En ook het Poortgebouw in Den Haag is een mooi voorbeeld van onze deskundigheid. In dit gebouw waar ooit de zusters en broeders van het Bronovoziekenhuis woonden, realiseerden wij duurzame koopappartementen. Het zijn uitdagende projecten die getuigen van onze grote flexibiliteit.

Professionalisering en innovatie

We stellen onszelf altijd de vraag; hoe kan het beter? Een van de unieke concepten waar wij gebruik van maken is de innovatieve Smartwoning van Timpaan. Deze woningen zijn ideaal voor starters, senioren en andere kleine huishoudens. De rug aan rug geschakelde woningen zijn goed betaalbaar, kunnen in betrekkelijk korte tijd worden gerealiseerd en zijn all-electric uitgevoerd, compleet met een bodemwarmtepomp en vloerverwarming.

Van leegstaand pand naar duurzaam gebouw

Daarnaast zijn ook slimme transformaties ons toevertrouwd, zoals die van het voormalige Vestiakantoor in Hoofddorp tot 32 studio’s en tweekamerwoningen voor jongeren en statushouders. Ook deze woningen zijn gasloos en energiezuinig.

Onze woningbouwprojecten: