Alleen begin je niks, met z’n tweeën sta je sterk en samen bouw je beter

Onze oprichter Piet Alma heeft dit meer dan eens gezegd. De merkbelofte van Vastbouw is daarom ook altijd geweest "Samen bouw je beter". Dat vertaalt zich in onderstaande kernwaarden.

Missie & Visie

Missie

Vastbouw zet zich dagelijks in voor een goed lopend werkproces voor zowel de opdrachtgever, ketenpartners als haar eigen werknemers. Het uiteindelijke doel is het opleveren van een eindresultaat wat naar wens is van de opdrachtgever en waar we samen met de ketenpartners met trots op terug kunnen kijken. 

Visie

Vastbouw streeft naar het (op-)leveren van hoogwaardige en kwalitatief goede projecten, daarbij staat de goede werksfeer voor alle medewerkers voorop. We hebben de ambitie een landelijk gekende speler te zijn die opdrachtgevers betrokken houdt en korte lijnen heeft met de ketenpartners. In de aankomende jaren blijft Vastbouw zich richten op de ontwikkeling van de organisatie/het bedrijfsproces.

Kernwaarden

Betrouwbaar

Er is geen twijfel over mogelijk; Vastbouw levert degelijk en betrouwbaar vakmanschap. En als we zeggen dat we iets doen, dan houden we ons daar ook aan. Want afspraak is afspraak. Daar mag iedereen op vertrouwen.

Bekwaam

Goede vakmensen zijn goud waard en daarom zijn we zuinig op ze. Bij ons krijg je de kans om binnen het bedrijf te groeien, van ‘leerjongen’ tot leidinggevende. Dit schept een band en op die manier blijft alle kennis en kunde ‘binnen boord’.

Verbonden

Al jarenlang werken we uitstekend samen met vaste onderaannemers en leveranciers. En ook onze mensen blijven lang bij ons in dienst. Dat krijg je als je in de ander investeert! Dan weet je dat je op elkaar kunt rekenen. Samen bouw je beter.

Plezier

Het is niet alleen maar hard werken. Wij hebben ook veel plezier! Van de mooie projecten waar we met elkaar aan mogen werken, van de gezelligheid onderling en van de prettige werkomgeving. Het gaat er gemoedelijk aan toe; je kunt bij ons echt jezelf zijn.