Recreëren

Het bouwen van recreatiewoningen vraagt om een andere aanpak dan traditionele woningen. Niet alleen qua bouweisen en omgeving, maar ook qua gebruik en toekomstbestendigheid. De kracht van Vastbouw ligt hierbij in de samenwerking met ontwikkelaars, onderaannemers en andere partijen.

Hoe over vakantiehuizen wordt gedacht is veranderd. De huizen worden luxer en hier is Vastbouw als bouwer heel flexibel in. Als bouwer van het Marina Resort in Leukermeer, een luxe villa park, weten we hoe we hier invulling aan moeten geven. We hebben veel expertise in eigen huis, en zoeken samen met de architect naar de beste manier om de woningen bouwen. Essentieel bij het bouwkundige deel zijn de vaste samenwerkingspartners.

Op het Marina Resort bouwen we veel verschillende soorten huizen, van twee- en vierpersoons appartementen tot volledige familiehuizen die geschikt zijn tot wel 20 personen. We dragen hier niet alleen zorg voor de bouw van de vakantiehuizen, maar ook voor de volledige infrastructuur en het verhuurklaar maken van de appartementen.

Bij de bouw van vastgoed in een recreatiegebied houden we rekening met het gebied eromheen. De flora en fauna, dassen en bevers of vleermuizen die in dit gebied wonen; we denken aan elk ecologisch aspect en we brengen er voorzieningen voor aan. Maar ook bij het bouwen van woningen aan het water, moeten we rekening houden met perioden van hoogwater of juist droogte. Dat zijn mooie bouwkundige uitdaging waar het Vastbouw hart sneller van gaat kloppen.

Gerelateerde projecten