Beheer & Onderhoud

Jarenlange ervaring

Vastbouw is al jaren actief in alle takken van vastgoedbeheer en heeft daar binnen de organisatie bewust onderscheid in gemaakt ten opzichte van nieuwbouwprojecten. We hebben ruime ervaring in het communiceren met en benaderen van verschillende bewonersdoelgroepen. Voor opdrachtgevers, veelal woningcorporaties, zetten wij deze ervaring graag in naast onze uitgebreide technische kennis.

Meedenkend

Wij denken graag mee over strategisch voorraadbeheer, (niet) planmatig onderhoud, grootonderhoud, renovatie, revitalisatie, restauratie, mutatieonderhoud, et cetera. Ook werken we een projectgerichte aanpak of onderhoudscontract voor je uit.

Resultaatgericht vastgoed onderhoud

Onze jarenlange ervaring in vastgoedbeheer is inmiddels verder uitgebouwd met een methodiek voor Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RgVo). Op technische en esthetische eisen toetsen wij het vastgoed, vervolgens komen wij met onderhoudsvoorstellen waar wij op economisch gunstige voorwaarden ook nog eens voor de lange termijn garant voor staan. Ook hierin blijven we innoveren.