Over Vastbouw

Samen bouwen we beter; daar zijn we van overtuigd! Onze grote kracht? Dat we investeren in onze mensen. Of het nu gaat om medewerkers, om partners of andere relaties. We kennen ze, we geloven in ze én we weten wat er speelt. Daardoor hebben we aan een half woord genoeg en halen we het beste in elkaar naar boven. Geen concessies aan de kwaliteit en afspraak is afspraak; bij Vastbouw kunnen we van elkaar op aan en samen groeien we verder!

Kennismaken

De kracht van Vastbouw

"Naast serieus werken is er bij Vastbouw tijd voor plezier. Het klinkt misschien heel cliché, maar Vastbouwers zijn gastvrij, toegankelijk en gezellig"

Wij ontwikkelen een diversiteit aan projecten, waarbij geen dag hetzelfde is. Vastbouw voelt als familie en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je werkzaamheden. Hoe ik Vastbouw zou omschrijven? No-nonsense, gezellig, nuchter. Toegankelijk en Twents.

Edwin van Gerner
Projectontwikkelaar
Vestiging Amersfoort

Bekijk onze vacatures

In 2023 is het 40-jarig bestaan van Vastbouw gevierd! Speciaal voor deze gelegenheid is er een boek uitgebracht, waarmee een mooi jubileumjaar wordt afgesloten.

In het boek zijn projecten, interviews, uitjes en foto's verwerkt. Er is onder andere te lezen hoe Vastbouw tot stand is gekomen en er wordt ingegaan op de gerealiseerde projecten in Nederland, Duitsland en Polen. Ook kijken we terug naar de personeelsuitjes. Deze zijn georganiseerd door de personeelsvereniging van Vastbouw, welke al 35 jaar bestaat. Het boek wordt afgesloten met foto's van het jubileumfeest.