Nieuw directieteam Vastbouw BV

Recent heeft onze adjunct-directeur Niels Hoonhorst aangegeven onze organisatie te gaan verlaten. Niels is de afgelopen jaren een vaste waarde geweest in ons directieteam. We zijn hem dankbaar voor zijn positieve inzet en wensen hem alle goeds toe voor de toekomst. Door het vertrek van Niels en het overlijden van directeur Wim Lensink eerder dit jaar heeft de directie van Vastbouw International Holding BV besloten het huidige directieteam uit te breiden.

Met ingang van 1 oktober 2022 is Arjan Ceelen benoemd tot algemeen directeur voor Vastbouw BV en Vastbouw Vastgoedontwikkeling BV, en is André Bregman benoemd tot algemeen directeur voor Vastbau GmbH.

Daarnaast zijn per 1 oktober 2022 drie adjunct-directeuren benoemd:

-       Henk Heuvelman, adjunct-directeur Vastbouw BV
-       Henk Bregman, adjunct-directeur Vastbouw BV
-       Daan Huiskes, adjunct-directeur Vastbouw Vastgoedontwikkeling BV

Richard Oonk gaat de functie Hoofd Bedrijfsvoering vervullen.

We zijn er trots op het directieteam te kunnen aanvullen met mensen die vele jaren werkzaam zijn binnen de Vastbouw Groep. Een directieteam dat over de benodigde kwaliteiten beschikt en de ambitie heeft de continuïteit en de kwaliteit van onze organisatie te waarborgen. Een nieuwe impuls waarbij onze kernwaarden als familiebedrijf hoog in het vaandel staan.

Samen bouwen we aan de toekomst. 

Directie Vastbouw International Holding BV

Piet Alma, Hermien Schoeman-Alma, Ronnie Hondeveld

Actueel