Olympiade Amstelveen kijkmiddag en bouwupdate

Een kijkmiddag in de zon! De kopers van de appartementen van blok 'Helsinki' waren er op 17 januari jl. maar wat blij mee! Lopend met hun bouwschoenen door de plassen water bekeken de kopers hun ruwe appartement van binnen. De voortgang van dit prachtige project verloopt volgens plan. Zo zijn we bij het ene gebouw bezig met de gevel, en maken we een ander gebouw wind- en waterdicht.


Een update van de bouw zie je hieronder in beelden terug.

In Amstelveen bouwen we het prachtige wooncomplex ‘Olympiade’ samen met Koopmans. Het project bestaat uit 7 woongebouwen en circa 552 huur- en koopwoningen en is in totaal ca. 40.000 m² groot. Olympiade zal bestaan uit moderne en duurzame woningen gelegen in een semi openbaar park met o.a. sport- en recreatievoorzieningen. De parkeerplaatsen bevinden zich in een parkeergarage onder het park en de woningen.

Olympiade voorziet in de enorme vraag naar woningen in de regio Amsterdam door een diversiteit van woningen aan te bieden voor zowel de starter als de empty nester die wil genieten van de drukte van de stad maar ook van een ruime, groene omgeving. Olympiade biedt 194 koopappartementen en penthouses met een metrage van ongeveer 55 tot 180 m².

Meer nieuws