Samenwerkings-partners

Al bijna 40 jaar zijn we in staat ons aan te passen aan de veranderende wereld om ons heen. We groeien nog steeds en blijven onszelf verbeteren. Ons motto heeft zich in de afgelopen jaren bewezen. We zien onze samenwerkingspartners als een verlengstuk van onze organisatie en onze werkwijze. We hebben een trouwe groep onderaannemers en leveranciers en een grote groep (groeiende) vaste opdrachtgevers waar we jarenlang voor en mee samenwerken. En niet onbelangrijk, een groot aantal vaste medewerkers die lang in dienst zijn.

We merken dat met deze manier van samenwerken het werkplezier beduidend beter wordt ervaren, bij onze medewerkers én ons partners. Vastbouw ziet dit als bekrachtiging van haar motto: ‘Samen bouw je beter’.

Dat vertaalt zich ook naar de samenwerkingsverbanden die we hebben met collega-bouwbedrijven AKOR en Koopmans TBI. Samen met AKOR hebben we al vele Primarks in Nederland, België en Duitsland mogen (ver)bouwen. Deze projecten worden allemaal turn key opgeleverd en gerealiseerd op basis van ‘Design & Build’.

In Amstelveen zorgt bouwcombinatie Vastbouw – Koopmans voor de bouw van 7 woongebouwen. Het project ‘Olympiade’ omvat 552 huur- en koopwoningen en is in totaal ca. 40.000 m² groot.

Gerelateerde projecten