Nieuwbouw 6 woningen plus winkels 'De Pauw'

In het samenwerkingsverband Akor-Vastbouw realiseerden wij een nieuwbouwproject genaamd 'De Pauw - Baarn'.
Er is gezamenlijk een nieuw ontwikkelingstraject doorlopen, wat resulteerde in de ontwikkeling van 6 riante stadsvilla’s met daktuin en een Aldi.

Vorstelijk wonen op historische grond aan de lommerrijke Eemnesserweg in Baarn ontwikkelt De Pauw Baarn BV zes zeer riante stadsvilla’s. De woningen bieden de mogelijkheid om wonen en werken te combineren en vallen op door hun statige jaren 30 uitstraling en royale daktuinen.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een parkeerplaats op eigen terrein en de begane grond leent zich ideaal voor een kantoor of salon aan huis. Uiteraard heeft elke woning een ruime berging op de begane grond. De eerste verdieping biedt een heerlijke leefruimte met open keuken en toegang naar de royale daktuin. Hier kunt u in elk seizoen eindeloos genieten van rust, ruimte en vrijheid. Op de derde verdieping is alle ruimte voor drie riante slaapkamers, een badkamer en separaat toilet.

De woningen zijn energieneutraal. Dat wil zeggen dat al het gebouwgebonden energieverbruik (verwarming/koeling, ventilatie en warm water) gedekt wordt met de opbrengst van de PV-panelen, welke op het dak van de woning worden geplaatst. Tevens zijn de woningen duurzaam gebouwd, waardoor het onderhoud  aan de buitenzijde tot een minimum wordt beperkt.

Plaats
Baarn

Status
Gerealiseerd

Expertises
Wonen Werken Vastgoedontwikkeling