Vastbouw International Holding stijgt in Cobouw50

Artikel Cobouw 23-11-2022

Met maar liefst 16 plekken is Vastbouw International Holding gestegen in de Cobouw50, de lijst met de 50 grootste bouwbedrijven van Nederland.

Op dinsdag 22 november zijn in het AFAS Theater in Leusden de Cobouw Awards uitgereikt. In zeven categorieën zijn bouw-/infraprojecten én mensen in het zonnetje gezet.Elk jaar wordt tijdens de uitreiking van de Cobouw Awards de lijst met 50 grootste bouwbedrijven bekend gemaakt. Vastbouw International Holding noteert dit jaar plek 27. In 2021 was dat nog plek 43. Dat komt met name doordat de omzet verdubbelde in 2021, mede omdat projecten die vanwege corona werden uitgesteld, alsnog doorgingen.

Vastbouw is een familiebedrijf uit Rijssen. Piet Alma (71) – geboren in het Friese plaatsje Boelenslaan en van het type ‘geen fratsen’ – staat er al jaren aan het roer en mocht negen jaar geleden de Cobouw Award voor best presterend familiebedrijf mee naar huis nemen. Zijn dochter Hermien zit sinds vijf jaar in de directie en neemt op een zeker moment het stokje over. De holding omvat een aantal bedrijven in verschillende landen. Zo is Vastbouw behalve in Nederland ook actief in Duitsland (Vastbau en VAKON) en Polen.

Onderstaand artikel verscheen op 23-11-2022 op cobouw.nl. We zijn trots dat we samen onze positie in het midden van de top 50 grootste bouwbedrijven weer hebben weten te bemachtigen.

Actueel